Bekijk de plattegrond en onze voorzieningen
Verhuurobjecten
Alle feesten op een rijtje
Bekijk onze voordelige tarieven
Opend een reserveringsformulier welke u kunt uitprinten en naar ons toe kunt sturen.Camping Rissbach, Fam. Van Dongen,
Rissbacherstrasse 155
56841 Traben-Trarbach
Tel. (0049)(0)6541-3111
http://www.mosel-camping-platz.de

E-mail info@moezelcampings.nl
E-mail info@moselcampings.de

Kamperen in Traben-Trarbach het hart van de moezel, temidden van wijnbergen en schilderachtige dorpjes met geweldige wandel en fietsmogelijkheden.

De camping is direct aan de oever van de Moezel gelegen. Deze unieke omgeving leent zich bij uitstek voor fietsers ,wandelaars en watersporters. Rondom liggen de mooie wijngaarden in een excellent wijngebied, er zijn volop wijnproeverijen en wijnfestiviteiten. Door de centrale ligging van Traben-Trarbach, kunt u vanaf de camping alle bekende dorpen, steden en bezienswaardigheden zoals Koblenz, Cochem, Bernkastel en Trier bekijken. Dit gebied grenst ook aan de bekende vulkaan eifel.

Voorjaars aanbieding van 15-04 tot 29-04-2016 Kamperen aan de Moezel, met het hele gezin, all-in voor slechts .....(zie "aanbieding")

Bezoek hier een korte presentatie van onze camping op Youtube.
Of kies hier voor de volledige presentatie film
.

Aan de Moezel vind u altijd een unieke mix van rust en vertier.

Camping Rissbach
Kamperen op een familiaire camping direkt aan de moezel met volop watersport mogelijkheden. Temidden van fiets en wandelroutes in het hart van de moezel, op een meervoudig prijsgewonnen camping vanwege zijn mooie ligging in het landschap.

U bent van harte welkom.