Camping aan de Moezel in Traben-Trarbach: Wij maken van kamperen "vakantie"

 Hartelijk welkom op Moezelcamping Rissbach                                     Campingplatz Panoramatour 360°  

         

Campingnieuws actueel

In de winter is de camping gesloten. We starten het nieuwe kampeerseizoen 2018 op 23 maart 2018. Kom kamperen direct aan de Moezel op een van de mooiste stukjes aan de midden-Moezel. We hebben diverse kampeer aanbiedingen voor het hele gezin.  Hartelijk welkom aan de Moezel!

Camping in aanbouw: "Moezelcamping Alf"

Medio mei 2018 kunt u terecht op onze nieuwe camping die wij de komende jaren steeds verder uitbouwen. Profiteer in seizoen 2018 van de zeer gunstige prijs! Reserveringen voor moezelcamping Alf zijn (nog) niet mogelijk. Klik op de plaatjes voor meer informatie.

          

Kamperen in Rissbach, Traben-Trarbach

Camping in het hart van de Moezel verwend door een prachtige omgeving van wijngaarden, pittoreske dorpjes en schitterende uitzichten op het romantische moezel dal. De camping is gewaardeerd met 4 sterren en "Service Kwaliteit Duitsland", voor u de zekerheid om van uw Moezelvakantie te kunnen genieten.

Kamperen direct aan de Moezel in een uniek natuurgebied, ingesloten door Eifel en Hunsrück. Een fantastische keuze aan fiets- en wandelpaden.
Wij hebben mooie verzorgde staanplaatsen voor caravans, vouwwagens, tenten en campers, tevens verhuur van camping slaapvaten,
een ultime mogelijkheid om te kamperen zonder eigen uitrusting.

Geniet van sfeervolle wijnfeesten, talrijke terrasjes of een authentieke wijnproeverij. De centrale ligging van de camping, (slechts 1,5 km. van het
stadje Traben-Trarbach), is een ideale uitvalsbasis voor sightseeing en om uitstapjes te maken naar bekende plaatsen zoals Koblenz, Cochem,
Bernkastel-Kues en Trier.

Op onze Moezelcamping kunt u een mix van ongerepte natuur, kultuur, lekker eten en verschillende activiteiten verwachten.

Wij worden beoordeeld door:

Kijk ook op onze facebook pagina voor actuele nieuwtjes.