Campinginformatie

Meer informatie over de camping:

Wij adviseren u met klem om op het reserveringsformulier een annulerings verzekering bij ons af te sluiten. U kunt zonder opgaaf van redenen uw boeking tot 24 uur voor aankomst annuleren. Ook tijdens uw verblijf kunt u tot 24 uur vooraf beslissen eerder te vertrekken.(Eerder vertrek
niet mogelijk van 14-07-2018 tot 25-08-2018) 
Het bedrag dat u voor de resterende overnachtingen heeft betaald, zal dan aan u worden terugbetaald.

De receptie  is geopend van 08.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 18.00 uur. Aankomsten zijn mogelijk van 14.00 tot 18.00 uur.

Onze twee kleine zwembaden van 6,00 mtr. en 5,00 mtr. zijn verwarmd en, afhankelijk van het weer, geopend van mei tot begin september.

De auto kunt u parkeren op uw eigen kampeerplaats. Als u meer ruimte nodig heeft, of een extra parkeerplek, heeft u de mogelijkheid om een parkeerplaats buiten het campingterrein te gebruiken.

                         

We hebben al onze kampeerplaatsen deels verhard, zodat u altijd een schoon en droog zitplekje heeft. Op dit verharde gedeelte kunt u natuurlijk een tenttapijt plaatsen.

Voor vissers is het mogelijk om te vissen in een van de mooiste stukjes van de midden-moezel. Gevist wordt op snoekbaars, barbeel, blankvoorn, karper, brasem, paling, enz. Een moezel-visvergunning is verkrijgbaar via de plaatselijke VVV. Hengelsportartikelen en aas verkopen we op de camping.

Aan de Moezel staan vele notenbomen, ook op onze camping. In oktober vallen de rijpe noten, soms hoorbaar, bij uw tent of caravan. U kunt de rijpe noten op de camping verzamelen en naar huis meenemen.

Om de stroomverzorging voor alle kampeerders te garanderen, is het niet mogelijk om een elektrisch kacheltje aan te sluiten. Voor het verwarmen met gas bieden wij verschillende vullingen aan.