Winter

Wintercamping aan de Moezel

Bezoek onze camping eens in de winter en beleef unieke momenten tijdens de Mosel-Wein-Nachts-Markt.
Traben-Trarbach, bekend als grootste wijnhandelsstad van europa (rond 1900) met enorme gewelfde kelders opent haar "onderwereld" tijdens het eerste advend weekend.

Film-impressie ondergrondse Mosel-Wein-Nachts-Markt

Verschillende kelders en staddelen zijn in kerstsfeer gehuld. In de kelders zijn hoogwaardige presentaties van wijnen, culinarische lekkernijen, kunst, decoraties, geschenken en fijn handwerk aanwezig. Meer dan 100 standhouders bieden hun producten en geschenken de bezoekers aan.

 

Op het marktplein in Traben is een schaatsbaan met marktkraamen aanwezig. Ook worden hier verschillende optredens en activiteiten georganiseerd. Traben-Trarbach is door zijn centrale ligging aan de Moezel dichtbij de bekende klasieke kerstmarkten van Trier, Bernkastel en Cochem.

Bezoek ook de Moseltherme in Traben-Trarbach, gratis toegangskaartjes  krijgt u op de campingreceptie.(2-uurs toegang, niet op zon- en feestdagen)

In de winter is de campingreceptie van 08:00 tot 12:00 geopend. Het campingterrein is vol geautomatiseerd en geeft u daardoor de mogelijkheid om tussen 08:00 en 22:00 uur aan te komen of te vertrekken. Kom met uw eigen camper, met de caravan of huur een uniek verwarmd  woon-"wijnvat" direct aan de Moezel. Bij de wijnvaten is het ontbijt inclusief. Tijdens de weekenden in buffet vorm, andere dagen middels een goed gevulde ontbijtmand. Ons camping-restaurant "Riff" is iedere dag geopend en kan als openbare ruimte gebruikt worden. Donderdag, vrijdag en zaterdags kan u hier naast lekker ontbijten ook s'avonds eten van onze winter- menukaart.
Geniet van een goed duits ontbijt of doe mee met een echte "Winterbarbeque"

Verwarmde wijnvaten                                                                             Schaats-ijsbaan op de kerstmarkt

           

Moezel thermaalbad in Traben-Trarbach                                                  Bevestigde staanplaatsen